Wateroverlast op de begraafplaats?

Wij helpen u graag met de oplossing!

Heeft u onze expertise nodig?

Projecten

DrainSolutions staat garant voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier een aantal afgeronde projecten. Elk project opzicht is maatwerk waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever niet uit het oog verloren is.

In kaart brengen rioleringen woonboten

Opdrachtgever: Gemeente den Haag

Project Uitzoeken verloop persleiding

In de gemeente den Haag liggen een paar honderd woonboten. Al deze woonboten zijn via een ingenieus-uitgedacht-systeem aangesloten op de riolering.

Omdat het digitale beschikbaarheid hebben van de leidinggegevens steeds actueler wordt, brachten wij het voor onze opdrachtgever in kaart. Zodoende kan er ten tijde van storingen adequaat gehandeld worden of de exacte locatie van dit systeem aan derden verstrekt worden. 

Uitgevoerde werkzaamheden

Elke woonboot is voorzien van een inspectieput waarin een afsluiter en terugslagklep aanwezig is. Via deze put is er zendapparatuur in de leiding ingebracht waarna de locatie en diepte van de leiding ingemeten is t.o.v. het RD coördinatenstelsel. Eventueel terugstromend water uit het systeem is daarbij afgezogen.

De gegevens zijn verwerkt in een digitale tekening waardoor de gewenste informatie direct overgenomen kan worden in het beheersysteem van de opdrachtgever.

 

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

  • Gemeentes
  • Woningbouw corporaties
  • Particulieren (vereniging van eigenaren)
  • Beheerders van gebouwen of complexen
  • Begraafplaats beheerders
  • Aannemers

Lees meer

Documentatie downloads

Adres:

Boendersweg 6, 3295 LB 's-Gravendeel 

Tel:078 - 842 2337
Email:info@drainsolutions.nl
KvK:30260514
IBAN:NL 11 RABO 0144 7427 72