Wateroverlast op de begraafplaats?

Wij helpen u graag met de oplossing!

Heeft u onze expertise nodig?

Projecten

DrainSolutions staat garant voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier een aantal afgeronde projecten. Elk project opzicht is maatwerk waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever niet uit het oog verloren is.

Inventarisatie duikers Capelle aan den IJssel

Opdrachtgever: Projectburo B.V. – Gemeente Capelle aan den IJssel

Inventarisatie duikers Capelseweg te Capelle aan den IJssel

Langs een gedeelte van de Capelseweg zijn in de loop der jaren diverse duikers in de watergangen aangebracht. Deze duikers bestaan uit verschillende materialen en zijn grotendeels aangelegd op terrein van particulieren. De duikers zijn op diverse plaatsen gerepareerd waardoor deze niet goed te inspecteren zijn. Om vast te stellen of het mogelijk is de duikers te verplaatsen naar openbaar gebied, is het noodzakelijk de locaties van de bestaande hemelwaterafvoeren van de woningen in kaart te brengen.

Uitgevoerde werkzaamheden

DrainSolutions kreeg de opdracht om in kaart te brengen waar de bestaande hemelwaterafvoeren van de woningen aangesloten zijn. In samenwerking met SUEZ zijn deze duikers gereinigd en geïnspecteerd. Waar dit niet mogelijk was is dit met aangepaste camera apparatuur en hulpmaterialen uitgevoerd. Middels zenderapparatuur is de locatie van de aansluitingen gedetecteerd, met GPS ingemeten waarna een digitale revisie is gemaakt. 

Inspecteren duikers

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

  • Gemeentes
  • Woningbouw corporaties
  • Particulieren (vereniging van eigenaren)
  • Beheerders van gebouwen of complexen
  • Begraafplaats beheerders
  • Aannemers

Lees meer

Documentatie downloads

Adres:

Boendersweg 6, 3295 LB 's-Gravendeel 

Tel:078 - 842 2337
Email:info@drainsolutions.nl
KvK:30260514
IBAN:NL 11 RABO 0144 7427 72