Grondwater in de kruipruimte?

Geen ruimte te klein! Wij denken in oplossingen!

Heeft u onze expertise nodig?

Projecten

DrainSolutions staat garant voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier een aantal afgeronde projecten. Elk project opzicht is maatwerk waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever niet uit het oog verloren is.

Water in kruipruimte onder dijkwoning

Opdrachtgever: Particulier uit Ypenburg – Den Haag

Verhelpen van water in de kruipruimte

Deze woning is gesitueerd aan de onderzijde van een dijk. Door een combinatie van kwel- en regenwater stond er onder deze woning vrijwel altijd ca. 50 cm water in de kruipruimte. In natte periodes kwam het water zelfs nog hoger te staan waardoor de kans op leidingschade onder de woning aanzienlijk was.

Voortraject

DrainSolutions heeft voor deze opdrachtgever de benodigde vergunningen aangevraagd; inclusief toestemming voor het realiseren van een afvoer op het gemeentelijk riool in het openbare gebied. DrainSolutions heeft dus zowel de gemeentelijke aansluiting als het particuliere drainagesysteem gemaakt wat kosten en tijd bespaard.

Uitgevoerde werkzaamheden

Met toestemming van de gemeente realiseerde DrainSolutions een afvoer op het gemeentelijk afvoerstelsel. Vanaf deze afvoer is een afvoerbuis door de oprit gegraven richting de drainage inspectieput welke geplaatst is bij de gevel van de woning. Aan de drainage inspectieput zijn twee drainageslangen gekoppeld en onder de fundering door in de kruipruimte gebracht. De twee drainageslangen zijn ingegraven onder de woning over de volledige lengte van de woning. 

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

  • Gemeentes
  • Woningbouw corporaties
  • Particulieren (vereniging van eigenaren)
  • Beheerders van gebouwen of complexen
  • Begraafplaats beheerders
  • Aannemers

Lees meer

Documentatie downloads

Adres:

Boendersweg 6, 3295 LB 's-Gravendeel 

Tel:078 - 842 2337
Email:info@drainsolutions.nl
KvK:30260514
IBAN:NL 11 RABO 0144 7427 72