Grondwater in de kruipruimte?

Geen ruimte te klein! Wij denken in oplossingen!

Heeft u onze expertise nodig?

Projecten

DrainSolutions staat garant voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier een aantal afgeronde projecten. Elk project opzicht is maatwerk waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever niet uit het oog verloren is.

Water in de kruipruimte woningen Zwijndrecht

Opdrachtgever: Particulieren Zwijndrecht

Verhelpen van water in de kruipruimte Zwijndrecht

Onder deze particuliere woningen stond vrijwel altijd ca. 50 cm water in de kruipruimte. In natte periodes kwam het water zelfs nog hoger te staan. Deze bewoners hebben met elkaar besloten het probleem op te lossen en schakelde DrainSolutions in.

Voortraject

Voorafgaand aan dit project hebben we op een bijeenkomst uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Nadat bepaald was welke oplossing uitgevoerd moest worden hebben we voor deze bewoners de benodigde vergunningen aangevraagd inclusief toestemming voor het realiseren van een afvoer van het water op het gemeentelijk riool in het openbare gebied.

Uitgevoerde werkzaamheden

Vanaf het hoofdriool is een afvoerbuis ingegraven richting de voortuin van de middelste woning van het bouwblok. Het aanleggen van de drainagebuis in de kruipruimte is gebeurd middels een gestuurde boring. Omdat dit bouwblok gebouwd is in een haakse hoek zijn er daarom twee boringen gemaakt vanuit het midden. Na het aanbrengen van de drainagebuis in de kruipruimte is deze vrij gegraven en voorzien van grindnesten op de drainagebuis. Zodoende kan het water snel infiltreren en afgevoerd worden. 

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

  • Gemeentes
  • Woningbouw corporaties
  • Particulieren (vereniging van eigenaren)
  • Beheerders van gebouwen of complexen
  • Begraafplaats beheerders
  • Aannemers

Lees meer

Documentatie downloads

Adres:

Boendersweg 6, 3295 LB 's-Gravendeel 

Tel:078 - 842 2337
Email:info@drainsolutions.nl
KvK:30260514
IBAN:NL 11 RABO 0144 7427 72