Wateroverlast op de begraafplaats?

Wij helpen u graag met de oplossing!

Heeft u onze expertise nodig?

Projecten

DrainSolutions staat garant voor het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Lees hier een aantal afgeronde projecten. Elk project opzicht is maatwerk waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever niet uit het oog verloren is.

Drainage onder grafveld/begraafplaats Prinsenbeek

Opdrachtgever: Katholieke Parochie te Prinsenbeek

Project aanleggen drainagesysteem begraafplaats middels gestuurde boringen

In opdracht van de Katholieke Parochie te Prinsenbeek realiseerden wij een drainagesysteem onder het oude gedeelte van deze begraafplaats. Vanwege capaciteitsproblemen met het aantal beschikbare graven is het noodzakelijk dat deze begraafplaats de komende jaren heringericht wordt waarbij tevens de mogelijkheid ontstaat tot dubbellaags begraven.

Uitgevoerde werkzaamheden

Omdat er sinds mensenheugenis al begraven wordt op deze locatie was er geen mogelijkheid tot het aanbrengen van drainage middels een open ontgraving. DrainSolutions kreeg de opdracht met zo min mogelijk overlast voor de bezoekers van de graven een drainagesysteem aan te leggen onder het reeds bestaande grafveld. In het centrale pad is een HDPE afvoerleiding aangelegd op afschot middels een gestuurde boring. Vanaf buiten de begraafplaats zijn er gestuurde boringen gemaakt haaks op deze afvoerleiding waarmee conventionele drainagebuizen (pp700) zijn aangebracht op ca. 2,50 meter - maaiveld. 

Onze opdrachtgevers zijn o.a.

  • Gemeentes
  • Woningbouw corporaties
  • Particulieren (vereniging van eigenaren)
  • Beheerders van gebouwen of complexen
  • Begraafplaats beheerders
  • Aannemers

Lees meer

Documentatie downloads

Adres:

Boendersweg 6, 3295 LB 's-Gravendeel 

Tel:078 - 842 2337
Email:info@drainsolutions.nl
KvK:30260514
IBAN:NL 11 RABO 0144 7427 72